maanantai 5. elokuuta 2013

meep

Noniin eli paatin nyt paivittaa blogia kun en oo sita nakojaan tehnyt melkeen kuukauteen. Hups.
Elikkas mitas kaikkea on tapahtunut... Periaatteessa ei paljoa mutta silti periaatteessa aika paljon.
Kavin kaverin kanssa vihdoinkin siella sotamuistomerkilla! Oli muuten aika hieno paikka. Siella oli kaikkea univormuista vanhoihin lentokoneisiin ja aseisiin. Pyorittiin siella joku ehka n. 4 tuntia ja nahtiin kaikki silleen suurinpiirtein, koska se vahan oli meidan tarkotuskin.

mulla on lupa leikkia turistia joskus







Taman jalkeen ei oo hirveasti mitaan ihmeellista tapahtunut. Oli tarkoitus kayda luistelemassa parin kaverin kanssa yks viikonloppu Canberran keskustassa olevalla kentalla, mutta se olikin tosi taynna ja aika alyttoman kallis, niin paadyttiin vaan siihen et kaytiin syomassa ja paadyttiin katsomaan kun joku paikallinen luisteli klubi veti shown. Sen jalkeen meninkin kaverille yoksi ja aikalailla vaan katottiin Supernaturalia eika nukuttu. Story of my life.
Sitten se onkin aikalailla ollut vaan koulua ja tavallista tylsaa arkea jonka lomassa on ollut kavereiden nakemista silloin talloin. Eilen oli sinfiksen konsertti, joka meni itseasiassa tosi hyvin!
Ensiviikonloppuna jos kaikki menee suunnitelmien kanssa niin mennaan taas parin kaverin kanssa heittamaan Canberra kiertuetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti