keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Muutto

Muutto on nyt alta pois ja on hyva fiilis jos ei ota huomioon tata jarkyttavaa kurkkukipua ja nokan vuotamista ja ajoittaisia paakipu kohtauksia. Aka. sama kavi nyt mita kavi silloin kun muutin edelliseen host-perheeseen; tervetulias lahjaksi ihana flunssa. Taa ei oo kyl ehka ihan niin paha mita se edellinen oli mut taa kurkkukipu on kyl jotain aika jarkyttavaa.
Mutta joo muutto sujui hyvin. Pakkaaminen oli kamalaa. Sain kuitenkin jotenkin kaikki mun vaatteet mahtumaan siihen yhteen isoon matkalaukkuu ja yhteen pienenpaan. Tosin kaikki kengat kannoin pusseissa koska ne ei kyl ois mahtunut mitenkaan kumpaankaan matikseen. Se tulee olee sit aika mielenkiintosta ku pitaa alkaa pakkaamaan sita varten et lahen kotiin, koska vaatemaara on tosiaan n. tuplaantunut siita mita se oli kun tanne lahdin ja oon varma et vaatteita tulee viela lisaa... Pitaa kai lahetella paketteja.
Ja nyt on aika erilainen perheen kokoonpano. Nyt mulla on (obviously) host vanhemmat ja kaks host veljea. Ja kuten edellisessa postauksessa mainitsin niin muutin kaverin perheeseen eli toinen naista muksuista on mun hyva kaveri koulusta. 

Perjantaina (luultavasti) meen parin kaverin kans tsekkaan sotamuistomerkin, joka on aikalailla Canberran keskustassa vanhassa parlamenttitalossa. Siella on kuulemma kaikkea jannaa ja siella kuulemma kuluu helposti koko paiva koska se on sen verran iso paikka. En kyl tiia kaytetaanko koko paivaa siella. Ehka saan raahattua mun kaverit kans nykyiseen parlamentti taloon koska siella on kaikkia ilmasia kiertueita aikalailla joka paiva ja se on kuulemma ihan siisti paikka, niin ehka siellakin vois piipahtaa.
Taalla on kans pari muutakin paikkaa missa haluisin kayda. Vois ehka jossain vaiheessa yrittaa saada aikaseks sen et kavis Melbournessa. Oon kuullu et se on aika muksa paikka. Ja onhan mulla muutenkin jo juttuja suunniteltuna seuraaville kuukausille kuten mm. Vanuatu reissu koulun kanssa syyskuussa ja mahdollinen Amorphiksen keikka Sydneyssa lokakuussa. Ja naa Camberra tour jutut varmaan ripotellaan kavereiden kanssa pitkin kuukausia.

Saattaa tulla uutta paivitysta pikapuoliin jos nyt paastaan raahautumaan sinne sotamuistomerkille koska meidan piti menna viimeviikolla mut ei sit jaksettukkaan (valvominen n. klo 2.30 ja heraaminen klo 13 ei oo hyva idea ennen tommosia juttuja).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti