maanantai 26. elokuuta 2013

Boorowa

Joo elikkas kaverin isovanhempien farmilla pyorahdettiin Jessin ja Sammyn kanssa viikonloppuna. Farmi oli tosiaan semmosessa pienessa kylassa nimelta Boorowa. Se on tuolla jossain New South Walesissa.
Mutta tosiaan mentiin sinne lauantaina, ajomatka oli semmonen n. 1,5 h, eli ei se kuitenkaan ollut ihan kauhean kaukana.
Kun paastiin perille, niin heitettiin kamat meidan huoneeseen ja lahettiin kavelylle, etta vahan saataisiin idea etta missa on mitakin. Siella oli kaikennakosia elukoita, kuten lampaita, kanoja, alpakoita, lehmia jne. Se farmi oli kuulemma jotain kai n. 1300 hehtaaria, eli ihan sairaan iso, mut en kyl ihmettele ku taalla on tyylii 6 isoo kaupunkii ja loput onkin sitten ihan tyhjaa et farmeille kylla on tilaa :'D





Ton meidan ehka noin 2 h kavelyreissun jalkeen mentiin sisalle lammittelemaan ja levittaydyttiin enemman meidan huoneeseen. Kun oltiin se tehty niin kavastiin Jessin isovanhempien vanhalla talolla hakemassa DVD:ita. Sitten tultiinkin takasin, syotiin, katottiin leffoja ja paristiin ihan muuten vaan.
Seuraavana paivana herattiin aikasin ku eipa ollu valkosessa huoneessa verhoja. Noh, ei se mitaan, vetastiin aamupalat naamariin ja lahettiin ajelemaan pitkin farmia semmosella autolla missa on pieni lava siina auton yhteydessa (ei mitaan havaintoa nimesta). Oltiin siella lavalla ja Jessin isa ajoi autoa ja sen mummo oli siella kyydissa. Ajettiin yhen semmonen maen lahelle ja kaveltiin sitten sen maen paalle ja siella oli tosi hienot nakymat!
truu maajussit





Jessin isa paatti ottaa muutaman selfien meidan kanssa
Ton jalkeen syotiin, katottiin kunnioittamattomat paskiaiset (oli muuten aika torkeen hyva leffa) ja ajeltiin kotiin. 
Kaiken kaikkiaan oli tosi kiva viikonloppu ja olin aivan tajuttoman vasynyt sen jaljilta!
Torstaina ois sitten uintitestit yms. Vanuatun reissua varten johon ei oo enaa ees kuukautta!! Sita odotellessa~


1 kommentti:

  1. Mulla ois sulle haaste, hihii !!

    http://veerasays-gdayworld.blogspot.com.au

    VastaaPoista