torstai 14. marraskuuta 2013

Tsuppaduidaa surffausta

Hellurei taas pitkasta aikaa!
On ollut tarkoituksena paivittaa jo vaikka kuinka kauan mut laiskuus nii en oo jaksanu.
Mutta joo kavasin kaverin perheen kanssa Gold Coastilla heti sen mun Vanuatun reissun jalkeen. Oltiin siella viikko ja yovyttiin tosi kivassa hotellissa, joka oli aikalailla ihan meren rannalla. Suurimman osan ajasta oltiin rannalla ja hotellin altaalla, mutta kaytiin yhessa isossa vesipuistossa ja pariin kertaan shoppailemassa. Ja tosiaan ajettiin sinne, joten takaisinkin piti ajaa, niin autossa istuttiin yhteensa ainakin semmoset 26 h. Siella oli tosi lamminta ja aurinkoista, mutta valitettavasti siella tuuli paljon nii se oli vahan silleen olit heittany aurinkorasvat paalle, kavelit ulos ja sait ihanan hiekka kerroksen.

Ja nyt vahan uudemmasta tapahtumasta, joka oli surffausreissu Batemans Baylle.
Se oli taas vaihteeks koulun reissu, nii lahettiin sinne tiistaina klo 7 aamulla ja tultiin sielta tanaan. Tiistaina mentiin suoraan rannalle ja napattiin laudat ja meille pidettiin pieni opetustuokio surffaamisesta. Kaytiin sina paivana surffaamassa kahessa n. 1,5 h erassa ja se oli ihan alyttoman hauskaa! Mun mielesta se ei ollut hirvean vaikeeta, ja kuulemma olin tosi hyva. Ne surffaus ohjaajat oli tosi yllattyneita et olin surffaamassa ekaa kertaa. Surffaamisen jalkeen kaveltiin meidan leirinta-alueelle ja pystytettiin teltat, tehtiin ruokaa ja kaikki meni nukkumaan joskus yheksan maissa, koska kaikki oli ihan tappo vasyneita. Keskiviikkona herattiin joskus seitteman aikoihin, tehtiin aamupalaa ja kaveltiin rannalle. Siella surffattiin sit semmoset pari tuntia. Mulle annettiin nyt lyhyempi lauta, koska kuulemma olin tarpeeksi hyva et pysyn helposti pystyssa silla laudalla. Noh, sita oli helpompi ohjata, mut tykkasin silti enemman siita pikkusen pidemmasta laudasta mika mulla oli aikasemmin. Ton surffauksen jalkeen mentiin syomaan lounasta meidan leirinta-alueelle, jonka jalkeen lahettiin melomaan. Taino en tiia kunnon suomalaista nimea sille mut englanniksi se on paddle-boarding. Periaatteessa siina seistaan hyvin paljon surffilautaa muistuttavalla laudalla ja melotaan. Se oli ihan hauskaa mut ihan alyttoman raskasta, koska siella tuuli tosi paljon siina vaiheessa. Tan jalkeen mentiinkin takasin ja tehtiin ruokaa ja yleisesti vaan oltiin eika oikeestaan tehty mitaan.
Tanaan, torstaina, herattiin taas jossain seitteman aikoihin, tehtiin aamupalaa ja ajettiin rannalle. Mun mielesta taa oli kyl paras surffaus koko reissuna. Aallot oli parhaimmat ja ne oli helppo napata ja siella oli sopiva virataus milla paasi aika pitkalle rannasta poispain. Tan jalkeen pakattiin kaikki kamat bussiin ja ajeltiin takasin Canberraan.
Kaiken kaikkiaan ihan alyttoman kiva reissu! Kiva et paasin surffaamaan nain viimehetkilla, ku mullahan on vaan kaksi viikkoa jaljella enaan.
Mutta joo enaan pari viikkoa jaljella, pitaisi teha koe pakkaus ja naha kuinka hyvin kamat mahtuu laukkuihin, hoitaa muutamat paperihommat koulun kanssa ja aikalailla sit ois siina. Saatan menna yhteen cosplay tapahtumaan kavereiden kanssa ensiviikolla mut en sen ihmeempaa sit varmaan tuu tekemaan enaa taalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti